TRANSITIONS SIGNATURE GEN 8

Uskladite svoj okvir s jednom od sedam modernih Transitions boja. Svaka boja se aktivira kada je izložena svjetlu, brzo potamni i vraća se u prozirno stanje u zatvorenom prostoru. Sada možete biti sigurni da je zdravlje vaših očiju zaštićeno i istovremeno je zadovoljena vrhunska estetika.

DODATNO UPOTPUNITE SVOJ STIL SA ZRCALNIM EFEKTOM.

Transitions XTRActive je dostupan sa zrcalnim efektom. Dodatni glamur za vaš stil dobit će te uz Transitions XTRActive mirror.

SVAKODNEVNA BRIGA ZA OČI

Svjetlo je osnova za naš vid i dobrobit. Dio spektra svjetlosti koji dopire do oka sadži komponente koje mogu biti štetne za zdravlje oka. Transitions tehnologija kontinuirano i 100% štiti oči od UVA i UVB zraka i ne dopušta im prolaz do vaših očiju. Također štiti od štetnog plavog svjetla emitiranog s digitalnih ekrana i sunca.   

ELEGANCIJA SA STILOM

Naglasite opušten stav sa stilom – potražite inspiraciju u predivnim prirodnim pejzažima, bojama i teksturama na najbolji mogući način. Transitions Style Colours Emerald leće inspirirane su prirodom i savršeno se uklapaju s okvirima nježnih zemljanih tonova.

NEMATE DIOPTRIJU? SVEJEDNO ĆETE PROFITIRATI

Lako ne trebate naočale s korekcijom dioptrije, svejedno možete profitirati odabirom Transitions inteligentnih leća. Transitions Style Colours će promijeniti vaš modni izričaj, upotpunite svoj stil s okvirima koje ste oduvijek željeli s lećama koje se bojom prilagođavau količini svjetlosti.