EYEDRIVE LEĆE ZA VOZAČE

INOVACIJA ZA VOZAČE. EyeDrive tehnologija sa Reflect Control tehnologijom je inovacija usporediva s razvojem električnih automobila u automobilskoj industriji. Ovaj novi segment leća specijalno je dizajniran za neometan, jasan vid danju i noću - savršeno rješenje za sve vozače. Uz novu Reflect Control tehnologiju ovo su jedinstvene naočalne leće za vožnju koje ​​​pružaju opušten vid i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uvjete, tijekom cijelog dana.

 

Prednosti za nosioca :

  •  Znatno smanjenje bliještanja od svjetla automobila koji dolaze u susret
  • Smanjenje bliještanja uličnog svjetla
  • Pružaju oštar vid i danju i noću
  • Svi objekti izloženi bliještanju su bolje vidljivi
  • Pružaju opušten vid i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uvjete, tijekom cijelog dana.

REFLECT CONTROL - NOVITET U TEHNOLOGIJI IZRADE LEĆA

Reflect Control tehnologija osnova je za izradu EyeDrive leća. Pruža jedinstvenu kombinaciju dizajna i dorade na leći.Smanjuje neugodu izazvanu bliještanjem svjetla izloženim za vrijeme vožnje koja dolaze iz različitih izvora te pojačava kontrast. Za vrijeme slabih svjetlosnih uvjeta noćna refleksija sa EyeDrive lećama je do 90% niža u usporedbi sa standardnim lećama (bez AR-a indeksa 1.6) i 57% niža u usporedbi s lećama s doradom trenutno dostupnim na tržištu. Također danju, EyeDrive leće pružaju iste performanse kao organska leća sa svim zaštitnim slojevima. Noću, njihova izvedba je dvostruko bolja. Zahvaljujući širokim vidnim poljima, nova tehnologija doprinosi kvalitetnom vidu vozača, bez obzira na zonu gledanja.

Transitions XTRActive

FOTOOSJETLJIVE LEĆE - ČAK I IZA VJETROBRANSKOG STAKLA.

Transitions XTRActive tehnologija savršeno se prilagođava svjetlosnim uvjetima te osigurava tamnjenje leće i iza vjetrobranskog stakla automobila (do 50% zatamnjenja). Aktivacija leća osigurava idealan vid na jakom sunčevom svjetlu kao i u slabijim svjetlosnim uvjetima, kao što su tuneli ili šumoviti predjeli. Zbog toga, Transitions XTRActive leće oslobađaju nosioca od nepraktičnog mijenjanja naočala iza vjetrobranskog stakla,dopuštajući vozaču da se u potpunosti koncetrira na cestu. Transitions XTRActive su također savršeno prilagođene za noćnu vožnju. Kombinacijom optimalne zaštite od blještanja noću i kvalitetne zaštite od sunca danju, predstavljaju idealne leće za sve osobe koje puno vremena provode u automobilu.

EyeDrive jednojakosne leće preporučuju se :

  • Profesionalnim vozačima (vozači autobusa, kamiona, prodajni predstavnici) koji koriste automobil svakodnevno jer im predstavlja dio radnih obaveza...za njih je jasan vid tijekom cijelog dana od izuzetne važnosti
  • Aktivno poslovnim osobama, modno osvještenim, socijalno umreženim, koji su konstantno u pokretu. Međutim osjećaju se nesigurno kada u sumrak ili noću treba voziti.
  • Mladim vozačima koji su odnedavno vlasnici vozačke dozvole, vozači motocikla ili automobila. EyeDrive postaje savršeno rješenje protiv početničkih grešaka, dobro zapažanje prometnih znakova, te noćnu vožnju bez straha od neugodnog blještanja

Dostupni modeli EyeDrive jednojakosnih leća :

  • EyeDrive
  • EyeDrive PRO

REFLECT CONTROL TEHNOLOGIJA - KONTROLA REFLEKSIJE

NOVA PREKRETNICA U TEHNOLOGIJI NAOČALNIH LEĆA.

Reflect Control je nova tehnologija koja se nalazi u pozadini EyeDrive leća. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju dorade na leći i dizajna leće. Kompenzira iritaciju oka nastalu uslijed iznenadne količine svjetla koja dopire do oka i poboljšava kontrast. Noćna refleksija na EyeDrive lećama je 90% efikasnija u usporedbi s organskim lećama bez AR sloja i 57% manja od leća sa kompletnom zaštitom, trenutno dostupno na tržištu. Nova tehnologija izvedbe osigurava vozačima dobru kvalitetu vida u svim zonama gledanja- čak i u složenim situacijama za vrijeme noćne vožnje ili parkiranja.

Transitions XTRActive

Transitions XTRActive su fotoosjetljive leće koje tamne iza vjetrobranskog stakla.Transitions XTRActive tehnologija savršeno se prilagođava svjetlosnim uvjetima te osigurava tamnjenje leće i u automobilu.(do 50% zatamnjenje). Transitions XTRActive leće su također savršeno prilagođene i za noćnu vožnju, te uvjete smanjene svjetlosti i vidljivosti na cesti.

Inteligentne leće - oštar vid 24h

Transition XTRActive leće pružaju dobar vid na jakom suncu kao i na slabo osvjetljenoj cesti ili tunelu. Također su savršeno prilagođene za vožnju po noći. Kombiniraju optimalnu zaštitu od bliještanja noću i udobnost za vrijeme vožnje.Na slici vidimo kako Transitions XTRActive leće reagiraju na različite svjetlosne uvjete.U zatvorenom prostoru ili po noći (prozirna leća sa laganim zatamnjenjem). Zatim danju, za vrijeme vožnje (unutar automobila - 50% zatamnjenje). I po danu na otvorenom ( zatamnjenje do 90% pri temperaturi 23°).

DVA DOSTUPNA MODELA EYE DRIVE JEDNOJAKOSNIH LEĆA:

EyeDrive - jednojakosne leće. Pružaju oštar vid danju i noću.

EyeDrive PRO - jednojakosne leće koje koriste freeform dizajn, pružaju oštar i neometan vid tijekom cijelog dana, preko čitave površine leće. U sumrak i noću, smanjenje dioptrije od 0,4 D u gornjem dijelu leće pruža dodatnu oštrinu vida bez obzira na svjetlosne uvjete.